Om oss

Om oss

Credovisa AB

Credovisa AB grundades 2008 av den passionerade företagsekonomen Hanna Nowakowska. Med en bakgrund i företagsekonomi från Polen och vidare studier på Södertörns Högskola i Sverige, har Hanna en omfattande kunskapsbas. Innan hon startade Credovisa AB, skaffade Hanna värdefull erfarenhet genom att arbeta som redovisningskonsult och ekonomiansvarig för företag inom en rad olika sektorer.


Som ett bevis på sin mångsidighet är Credovisa AB känt för sin flexibilitet. Oavsett om det är från vårt huvudkontor i Stockholm (Vendelsö) eller direkt hos kunden, anpassar vi oss efter dina behov. Vår erfarenhet sträcker sig över flera affärssystem, och vi är stolta över att kunna erbjuda både fullständigt digitala tjänster och traditionell pappersbaserad bokföring.


Vårt brett nätverk inom branschen inkluderar andra redovisningsbyråer, revisorer och juridiska experter, vilket säkerställer att vi kan tillhandahålla en holistisk service. Oavsett om du föredrar timdebitering eller ett fast pris per månad, kommer vi överens om det bästa upplägget för dig.


Är du intresserad av att lära känna oss bättre? Tveka inte att boka ett personligt möte med oss!

20+ års erfarenhet i branschen